12.6.07

Les 5 P de Joan Elias



He rebut fa poc la darrera de les "e-locubrades" de Joan Elias, un dels meus gurús personals de la comunicació. Reinventa i amplia les famoses '4P' del marketing (product, price, place, promotion) i les redefineix en termes de gestió personal i professional. Em permeto reproduir-ne una part:

"Perspectiva (per a no estar tota la vida amb el nas enganxat a un elefant de cartró); Paciència (per evitar saltar del balcó pel fum d'una cigarreta); Prudència (per no penedir-se de fer el ximple); Perseverança (per no deixar res a mitges) i Perspicàcia (per saber quina de les anteriors cal practicar en cada moment).

Perspectiva, Paciència, Prudència, Perseverança i Perspicàcia: les 5 noves pes per viure amb un i amb els altres. Un mix operatiu per a la posada en escena d'una plataforma estratègica clara: ser un humà madur que pensa en el futur amb la idea clara que, com que estem de pas, cal deixar les coses més ben ordenades de com ens les hem trobat."


Em queda pendent llegir el seu darrer llibre, 'En busca del lovework'. Ha tingut molt bona acollida, espero fer-ne una entrada al bloc ben aviat.