28.8.08

Qui no fa res mai s'equivoca

...I qui frega plats, trenca plats. Estic a punt de treure a la llum la nova web de Digital Parks, la companyia que amb esforços, empenta i il.lusió estem tirant endavant una colla de companys encara "joves i més que suficientment preparats".

Fer una web corporativa no és cosa fàcil: expresses de forma condensada tot el que ets, com ets, què vens, de què vas,.... Estic utilitzant un gestor de continguts 'open source' què és una passada, es diu EZ Publish i va de fàbula. Amb el temps segur que hi trauré més suc. M'estic recolzant en els companys de Cometa per la part tècnica. Està quedant bé...hi falten uns retocs però espero treure-la el dia 10 de setembre, "esten atentos a sus pantallas".

El mes de juliol vaig prendre una decisió que podia ser arriscada, que era despenjar la web vella de l'empresa, que ens presentava d'una forma inadequada, ens creava confusió comunicativa: el nostre discurs verbal als clients no coincidia amb el que deia la web...però encara no tenia feta la nova web.... I vaig decidir penjar un 'under construction' simpàtic però suficient per informar de qui som i crear certa expectativa. El podeu veure aquí.



Com que això ha succeït al mes d'agost, estava segur que no generaria gens de soroll i passaria desapercebut....però Internet és implacable!, i ens han trucat clients i no clients per comentar el tema, alguns felicitant-nos per la iniciativa fresca, i d'altres preguntant-nos si és que estava passant alguna cosa...res, no passa res dolent, passa que estem reposicionant la companyia com a empresa de serveis TIC, ni més ni menys!!!