29.12.08

Amics i coneguts fets blog

Responent a un meme del Carlos Guadian (¿Quants amics o coneguts teus han començat un blog després d'haver-vos conegut?), i ara que és Nadal i és època de fer balanços i bons propòsits i blablabla...., em llenço a fer la meva llista:

(Carlos: em sap greu però no t'hi puc afegir, ja saps que vaig conèixer primer el teu bloc que a tu en persona, però és igual, "l'ordre dels factors no altera el -bon- producte"!!!!)

- L'interactiu Marc, com sempre un apassionat de tot el que fa, perquè el conec de quan érem estudiants. No content amb engegar un blog fa menys d'un any, interactividad, en va obrir un altre, Mundo Twitter, i ara fa entrevistes a persones clau del món online al seu bloc, i dinamitza la xarxa inusual, i ha muntat Cava&Twitts, un esdeveniment mensual al voltant de twitter, i també un registre de marques a twitter,....i tot això al 2008, o sigui que el 2009 si segueix la progressió, muntarà alguna cosa encara més i més grossa!

- Els meus companys de Digital Parks. Quan els vaig conèixer fa 8 mesos no tenien blog, i ara estan fent els seus primers passos a la blogosfera. El Toni, el David i l'Àngel són el "viver 2.0" de Digital Parks!

- Vam coincidir en 'vides passades' fa 15 anys i vaig recuperar contacte online en fa un parell amb la Neus des del seu primer llibre i ara vaig seguint els seus projectes professionals i vivències personals llegint els seus blocs, el de Manfatta i el l'altre.

- El Xavi va canviar la seva orientació professional un estiu de fa 6 anys quan es va obrir un blog que va mantenint dia a dia parlant de tecnologia, de comunicació, d'administracions públiques, de persones, de vendes, de clients, de management,... vaig aprendre i disfrutar molt quan treballava per ell i ara disfruto llegint-lo, malgrat la distància física.

- Per últim, el meu germà i familia, que es van llençar a fer un bloc per explicar la gran aventura de la seva vida: el primer fill! ....sense saber que ara l'aventura es fa molt més emocionant perquè esperen el segon ;-))

Feliç any 2009!!!

4 comentaris:

Marc Cortés ha dit...

Si, tu vas ser una de les meves fonts d'inspiració i `t'estaré sempre agraït.

ara, durant el 2009 el que hem de fer és menys virtualitzar i més veuren's en persona...

Molt bones festes i que tingueu una gran entrada d'any.

Javier Llinares ha dit...

Yo si que disfrute trabajando con gente como vosotros. Pero bueno, ahora también estoy disfrutando, igual que tu. Ya ves solo tienes que proponertelo.

Un saludo desde el sur.

Anònim ha dit...

Com passa el temps!
Bon any per a tu també.

Unknown ha dit...

Yo gracias a vosotros tengo mi mundo multiblog!sobretodo a Carlos...y sus cursos en Palma...
besetes,Joanna.

http://www.pupuspupus.blogspot.com/