27.2.06

Arriba el llibre-bloc: 'Un hombre de pago', de Neus Arqués


Passejant per internet he retrobat una antiga coneguda companya de feina a l'Autònoma, i a més una nova manera de plantejar l'edició i la promoció d'un llibre.
M'explico. A qui he retrobat és a la Neus Arqués, ara sòcia fundadora d'una empresa excepcional, Manfatta. És una empresa especialitzada en aconseguir que el que tu vols comunicar a internet es faci de forma eficient, és a dir, que acompleixi el seu objectiu (vendre? seduir? informar?) amb les mínimes paraules possibles, i les més encertades. Bé, i fan més coses, és clar, us recomano la seva web. Vaig conèixer aquesta empresa durant l'Internet Global Congress, amb una ponència concisa de la Neus (tal com és ella!).
El cas és que ara la Neus ha publicat un llibre, 'Un hombre de pago', i ha triat una forma especial de promoció: crear un bloc sobre el libre, i fer que altres blocs parlin d'ell.
Estic a l'espera de rebre el llibre, per parlar-ne al bloc, tal i com li he promès. En linea podeu llegir el primer capítol. Tal com diu la Neus en una entrevista a Tökland (en petits sketch de video, molt interessant), el llibre està fet de capítols curts, per no distreure l'atenció, ben bé com passa a Internet.
El que més m'agrada de la iniciativa és que és capaç de vincular 2 móns que es deia que no conviurien, que el món digital es menjaria el llibre de tota la vida. Malgrat l'explosió de continguts d'internet, un llibre a les mans és l'essència del pensament del seu autor, i això té més valor que milions de paraules abocades a la xarxa, sovint sense sentit.
Molt bé Neus per la iniciativa. Més endavant, quan hagi llegit el llibre, en parlaré gustós en aquest bloc.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gràcies Dani! Ara cal veure si funciona la cruïlla entre el paper i la pantalla :-)